• Telefon: 0741.104.194

Beton amprentat Bucuresti

Ce sunt pavajele din beton amprentat Bucuresti?

beton amprentat BucurestiPavajele din beton amprentat Bucuresti ofera un aspect foarte placut pentru curtea casei, hotelului, a restaurantului (HoReCa) sau chiar a firmei beneficiarului.

Pavajul din beton amprentat poate reda cu foarte mare usurinta aspectul natural al lemnului, placi fasonate de piatra de rau. De asemenea acesta poate reproduce si materiale artificiale precum tigla sau caramida.

Pavajul din beton amprentat Bucuresti vine într-o gamă foarte variată de culori, modele și se poate amesteca chiar cu piatră și alte elemente pentru a se obține efectul dorit. Datorită naturii sale, betonul amprentat are o mare longevitate. El poate rezista atacurilor violente și calamităților naturale, rezistă pe orice tip de climă, fie că e frig și gheață, fie ploi, ninsori sau radiații ultraviolete.

 

Care sunt avantajele pentru beton amprentat Bucuresti?

Te gandesti sa iti decorezi curtea casei sau a afacerii tale cu beton amprentat? Iata care sunt principalele beneficii:

  • Executie rapida
  • Intretinere usoara
  • Impact vizual ridicat
  • Rezistent la intemperii
  • Durabilitate crescuta
  • Costuri mici de intretinere

Modele de pavaje beton amprentat

Formele si modelele din beton amprentat se utilizeaza pentru a crea aspectul specific in functie de preferinta clientului.

Pavajul din beton amprentat este una dintre cele mai populare siaccesibile metode de a pune in valoare zonele cu trafic din cadrul curtii tale oferind un raport calitate-pret excelent!

Acesta poate fi: cărămidă, ardezie, plăci, pavaj sau alte modele pe terasa, aleea sau altă suprafață din beton. Aceste modele sunt o modalitate economică de a obține texturi cu aspect real.

Ai nevoie de sfatul specialistului referitor la pavarea curtii casei tale? Nimic mai simplu! Echipa noastra va sta la dispozitie cu consiliere profesionala garantand un raport calitate-pret excelent!

 

Modalitati de aplicare beton amprentat in Bucuresti si imprejurimi

Beton amprentat pentru terase, foisoare si curti interioare

Terasele cu pardoseală din beton amprentat Bucuresti pot fi proiectate pentru a vă completa estetic grădina sau pentru a se potrivi cu stilul casei dvs. Oferiti un plus de valoare curtii dumneavoastra, aleilor din jurul casei sau teraselor.

Betonul amprentat este accesibil tuturor, fiind în același timp și o alternativă frumoasă a pavelelor. Aceste pavaje din beton amprentat realizate de firma noastră își va menține caracterul său practic, însă în același timp va reuși să redea frumusețea materialelor naturale (cum ar fi piatra naturală sau rocile minerale).

Alt avantaj in detinerea unei terase din beton amprenat este paleta diversificata de modele si culori. Există atât de multe culori și modele de beton amprentat din care puteți alege, încât este aproape imposibil să nu găsiți ceea ce vă va satisface.

 

Beton amprentat pentru rampe acces auto

Da plus valoare caii de acces auto catre curtea casei tale. O cale de acces conceputa cu beton amprentat Bucuresti vine in sprijinul dumneavoastra cu o paleta diversificata de  opțiuni decorative care nu sunt posibile cu alte materiale sau sisteme de pavare.

Utilizand forme combinate cu agenți de colorare, aveti posibilitatea de a replica intr-o maniera realista materiale extrem de populare cum ar fi  pavaj, cărămidă, ardezie naturală și placă.

Căile de acces din beton amprentat arată modern și reprezintă o metodă extrem de inovatoare de modelare a suprafeței betonului proaspăt turnat pentru a îi da aspectul de, piatră, ardezie sau cărămidă.

Pavajele de beton amprentat Bucuresti se tratează foarte bine cu coloranți ce au rol de întărire și ce conferă rezistență, obținându-se astfel culorile necesare precum și o rezistență dublă la abraziune și uzură față de betonul clasic.

 

BETON AMPRENTAT METROPOLIS BUCURESTI

Beton amprentat oriunde in Romania!

 

Cum comand beton amprentat in Bucuresti?

V-ati decis sa lucrati cu Beton Amprentat Metropolis pentru proiectul dumneavoastra de beton amprentat Bucuresti? Haideti sa discutam! Primul pas in demararea colaborarii este o discutie preliminara in cadrul careia vom stabili detalii, cotatie de pret beton amprentat si perioada de disponibilitate a echipei noastre. Ne puteti contacta pe email la contact@betonamprentatmetropolis.ro sau telefonic la 0741.104.194 pentru a discuta despre proiectul dumneavoastra de beton amprentat in Bucuresti si imprejurimi.

APEL TELEFONIC
Beton amprentat Metropolis

Beton amprentat Metropolis

TRIMITE MESAJ
Aveti nevoie de ajutor?
Buna ziua,
Cu ce informatie va pot fi de folos?