• Telefon: 0741.104.194

Beton amprentat

Beton amprentat

beton-amprentat-ilfov

COMANDA BETON AMPRENTAT

0741.104.194

CALITATE. SERIOZITATE. DEDICARE.

Beton Amprentat Premium

Pavajele din beton amprentat ofera un aspect foarte placut pentru curtea casei, pensiunii/hotelului, restaurantului sau chiar a companiei dumneavoastra. Acesta poate reproduce cu usurinta aspectul natural al lemnului, placi fasonate de piatra de rau. De asemenea acesta poate reproduce si materiale artificiale precum tigla  sau caramida. Betonul amprentat vine într-o gamă foarte variată de culori, modele, pete și se poate amesteca chiar cu piatră și alte elemente pentru a se obține efectul dorit. Datorită naturii sale, betonul amprentat are o mare longevitate. El poate rezista atacurilor violente și calamităților naturale, rezistă pe orice tip de climă, fie că e frig și gheață, fie ploi, ninsori sau radiații ultraviolete.

Formele si modelele din beton amprentat se utilizeaza pentru a crea aspectul specific in functie de preferinta clientului.

Cele mai bune preturi!

Beton Amprentat Oriunde in Romania

Alege METROPOLIS pentru preturi excelente!

Ce modele de beton amprentat sunt disponibile?

Formele si modelele din beton amprentat se utilizeaza pentru a crea aspectul specific in functie de preferinta clientului.

Pavajul din beton amprentat este una dintre cele mai populare siaccesibile metode de a pune in valoare zonele cu trafic din cadrul curtii tale oferind un raport calitate-pret excelent!

Acesta poate fi: cărămidă, ardezie, plăci, pavaj sau alte modele pe terasa, aleea sau altă suprafață din beton. Aceste modele sunt o modalitate economică de a obține texturi cu aspect real.

Ai nevoie de sfatul specialistului referitor la pavarea curtii casei tale? Nimic mai simplu! Echipa noastra va sta la dispozitie cu consiliere profesionala garantand un raport calitate-pret excelent!

Cele mai bune preturi!

Lucreaza cu profesionisti in pavaje din beton amprentat

Utilizare

Beton amprentat: terase, foisoare si curti

Terasele cu pardoseală din beton amprentat pot fi proiectate pentru a vă completa estetic grădina sau pentru a se potrivi cu stilul casei dvs. Oferiti un plus de valoare curtii dumneavoastra, aleilor din jurul casei sau teraselor.

Betonul amprentat este accesibil tuturor, fiind în același timp și o alternativă frumoasă a pavelelor. Aceste pavaje din beton amprentat realizate de firma noastră își va menține caracterul său practic, însă în același timp va reuși să redea frumusețea materialelor naturale (cum ar fi piatra naturală sau rocile minerale).

Alt avantaj in detinerea unei terase din beton amprenat este paleta diversificata de modele si culori. Există atât de multe culori și modele de beton amprentat din care puteți alege, încât este aproape imposibil să nu găsiți ceea ce vă va satisface.

Avantaje

Beton amprentat: acces auto

Da plus valoare caii de acces auto catre curtea casei tale. O cale de acces conceputa cu beton amprentat vine in sprijinul dumneavoastra cu o paleta diversificata de  opțiuni decorative care nu sunt posibile cu alte materiale sau sisteme de pavare.

Utilizand forme combinate cu agenți de colorare, aveti posibilitatea de a replica intr-o maniera realista materiale extrem de populare cum ar fi  pavaj, cărămidă, ardezie naturală și placă.

Căile de acces din beton amprentat arată modern și reprezintă o metodă extrem de inovatoare de modelare a suprafeței betonului proaspăt turnat pentru a îi da aspectul de, piatră, ardezie sau cărămidă.

Pavajele de beton amprentat se tratează foarte bine cu coloranți ce au rol de întărire și ce conferă rezistență, obținându-se astfel culorile necesare precum și o rezistență dublă la abraziune și uzură față de betonul clasic.

Experienta de peste 16 ani in Europa

Cele mai bune preturi! Convinge-te!

Alei betonate cu amprentare

Beton amprentat: betonare alei

Aleile din beton amprentat se tratează foarte bine cu coloranți ce au rol de întărire și ce conferă rezistență, obținându-se astfel culorile necesare precum și o rezistență dublă la abraziune și uzură față de betonul clasic. Așadar, betonul amprentat oferit de firma noastră este extrem de util pentru orice zonă climatică.

Prestigiul companiei construit pe parcursul a 11 ani de activitate este principalul garant al calitatii inalte a prestatiei noastre.

Pentru persoanele care au o imaginație mai ridicata, nu există limite în modurile prin care poate alege imprimarea betonului amprentat. Vă puteți alege un model standard pe care să îl personalizați după gusturile pe care le aveți dumneavoastră, după discuții cu firma noastră.

Indiferent dacă duce direct la ușa dvs. din față sau la o curte din spate sau la o la piscină, vă veți dori o suprafață care nu este doar plăcută din punct de vedere estetic, ci și durabilă și ușor de întreținut.

Modele si culori diverse

Beton amprentat: terase si piscine

Laturile laterale aferente unei piscine pot fi din beton amprentat. Acestea adauga textură și modele spațiului tău exterior. In momentul in care sunt combinate cu culori realiste, ele pot imita multe alte materiale de suprafață, cum ar fi lemnul, piatra sau ardezia, într-o manieră prietenoasă cu bugetul.

Un alt mare avantaj al betonului amprentat pe care îl oferă firma noastră îl reprezintă robustețea și soliditatea sa.

În anumite situații, zonele cu beton amprentat pot fi foarte circulate, fiind extrem de expuse uzurii.

Prin experienta acumulata si prin parcursul relatiilor cu clientii nostri, am demonstrat nu numai ca stim sa facem afaceri, ci si ca reprezentam un colaborator de maxima incredere pentru atat pentru persoanele fizice cat si pentru companiile din Romania care apeleaza la serviciile noastre de beton amprentat.

Cele mai bune preturi pentru beton amprentat!

Beton Amprentat Oriunde in Romania

APEL TELEFONIC
Beton amprentat Metropolis

Beton amprentat Metropolis

TRIMITE MESAJ
Aveti nevoie de ajutor?
Buna ziua,
Cu ce informatie va pot fi de folos?