• Telefon: 0741.104.194

Beton dezactivat

Preturi si oferte promotionale

Beton dezactivat

Durabilitate

Betonul dezactivat este o solutie durabila!

Fara apa in curte!

Principalul avantaj  al betonului dezactivat este absorbtia apei

Proiectare si consultanta

Oferim asistenta pe toata durata desfasurarii colaborarii

Rezistent la intemperii

Betonul dezactivat are o rezistenta ridicata la intemperii.

Calitate. Profesionalism.

Beton dezactivat

Betonul dezactivat sau pavajele din beton dezactivat este solutia ideala care are ca destinatie amenajarea spatiilor exterioare (ex. curte exterioara casa, curte exterioara firma, curte exterioara salon nunti, s.a.m.d.). Acesta ofera un efect estetic exceptional prin prisma punerii in relief a agregatelor din componenta sa, avand posibilitatea de a fi utilizat pe orice tip de amenajarare.

Combinand betonul de statie de inalta calitate realizat dupa o reteta testata, cu piatră se obține ceea ce specialistii din domeniu o numesc “piatră spălată”. Acest tip de “pavaj” poate avea diferite forme și se gasește într-o varietate amplă de culori și texturi, constituind astfel una dintre cele mai atractive produse de pavare cu beton.

Ce este Beton Dezactivat • Pret / m² in 2022?

Beton dezactivat este o tehnică specifică de turnare a betonului care constă în îmbunătățirea agregatului prin îndepărtarea stratului de suprafață al mortarului de suprafață.

Pavaje din beton dezactivat

Betonul dezactivat nu este altul decât betonul, adică un amestec de ciment pur, apă și agregate. Acesta din urmă va fi ales în forme și culori adecvate pentru a se integra cel mai bine cu peisajul sau, dimpotrivă, pentru a crea un contrast cu acesta. Este posibil să se adauge pigmenți colorați la ciment pentru a varia culoarea și pentru a face betonul decorativ.

Acest tip de acoperire este mai plăcut din punct de vedere estetic decât o simplă placă convențională de beton. Diferitele posibilități în alegerea agregatelor și a culorilor de fundal deschid noi perspective în ceea ce privește decorarea.

Un alt avantaj semnificativ este că betonul dezactivat este foarte ușor de întreținut, iar aspectul său va dura mulți ani fără a fi nevoie să depună prea mult efort.

BETON DECORATIV METROPOLIS!

Hai sa colaboram pentru beton dezactivat

Pavaje din beton dezactivat

Pret beton dezactivat

Care este costul betonului dezactivat?

Betonul dezactivat este mai scump decât betonul tradițional. Dar funcțiile sale duble ca o placă de beton și acoperire îi conferă un avantaj economic semnificativ.

Costul fabricării și instalării sale variază în funcție de anumite elemente: prețul agregatelor prezente în beton, culoarea lor, originea lor geografică și prețul de instalare aplicat de profesioniști.

Conta în medie 100 euro / m2 pentru o suprafață mai mică de 50 m2 și 90 euro / m2 pentru suprafețe mai mari. Aceste prețuri includ pregătirea solului, inclusiv prețul betonului dezactivat și al ouatului.

Calitate garantata

Garantam calitatea executiei pavajelor din beton dezactivat. Preturile competitive practicate dar si portofoliul nostru reprezinta cea mai importanta carte de vizita a activitatii noastre, ce reflecta dedicarea si profesionalismul cu care ne realizam activitatea de zi cu zi in prestarea de servicii pentru pavaje beton dezactivat. Increderea oferita de fiecare client in parte ne ofera puterea necesara pentru a continua zi de zi si stimulentul necesar pentru a fi mai bun zi de zi, astfel reusind sa ne mentinem pozitia superioara pe piata nationala.

Echipa noastră este una tânără, cu o experiență de aproximativ 16 ani de zile, o experiență căpătată în străinătate. Din 2006 suntem și pe piața din România, oferind servicii de Beton Amprentat, beton dezactivat, în toată țara!

APEL TELEFONIC
Beton amprentat Metropolis

Beton amprentat Metropolis

TRIMITE MESAJ
Aveti nevoie de ajutor?
Buna ziua,
Cu ce informatie va pot fi de folos?